Om hyttene

Utvendig materialer og konstruksjon

Trybyggs hytter bygges i moduler som produseres på fabrikk i tørre og sunne miljøer. Tekniske løs­ninger, materialvalg og utførelse av arbeidene er i henhold til TEK17, Norsk Standard. Fundamentering/støpt plate på mark, nettarmert betongdekke og støpte stripefundamenter til terrasse. Komplett med radon­sperre og tilbehør.

Yttervegger i isolert bindingsverk med påforing for ekstra isolasjon. Stående dobbelfalset rettkant kledning behandlet med jernvitrol.

Rundt dører er det ingen utpreget omramming, men kledning med innforing og vannbrett i sort. Prefabrikkert takverk i  limtre, MøreRoyal Takbord eller torvtak/skifer som finish.

I storhytter med leiligheter, vil etasjeskille være elementdekke av lettbetong, påforet med trinnlydplater. Utvendig pipeløsning kledd med stein.

    

    

Overflater innvendig

Alle veggflater og tak/himlinger, med unntak av bad er leveres med behandlet slettpanel. Behandlet panel gir en varm, sløret og rolig overflate som er meget slitesterk.

Gulv med unntak av gang og bad leveres med eikeparkett. Eik som slitesjikt tåler hardt bruk. Den hardvoksoljede overflaten gjør det mulig å flekk reparere mindre områder, ved behov kan hele gulvet slipes og overflatebehandles på nytt.

Innvendig dører i heltre furu og listverk behandles i samme farge som tak og vegg. Det samme gjelder utforinger.

I gang legges 30×60 gråsort skiferflis. På baderomsgulvet legges samme flis i 30×30 og 5×5 mosaikk nedsenket i dusjhjørnet. På baderomsvegg legges 30×60 i type sand/beige.

    

     

Innredninger

Nordisk interiørdesign kjøkken fra Norema eller lignende med slette fronter som gir et rent og moderne utrykk. Den grå fargen tar igjen fargene fra vindusomramming og ytterdør.

Kjøkkenet leveres med hvitevarer fra Siemens (eller samme kvalitet). Induksjonsovn, stekeovn, oppvaskmaskin, kjøleskap og avtrekksvifte.

I leilighetene leveres det peisløsning som skaper en lune og koselige hyttestemning.

Baderomsinnredning fra VikingBad eller lignende. Dusjhjørne med herdet sikkerhetsglass som kan foldes sammen når det ikke er i bruk. Dusj med sparefunksjon, baderomsmøbel med to skuffer og speilskap med innfelt lys og stikk. Elektrisk gulvvarme og opplegg for vaskemaskin.

     

Tekniske løsninger

Alle hytter har tilførsel av strøm, opplegg for tv og internett. Godkjent opplegg for brannvarsling og ellers annet påkrevd utstyr. Alle tekniske føringer legges i størst mulig grad skjult. Elektrisk gulvvarme i gang, på bad og i stue/kjøkkendelen er standard i Trybyggs hytter. LED belysning med dimmer i gang,  soverom, bad og i stue/kjøkken.

Ring Hytta Varm
Trybyggs hytteløsninger leveres med Ring Hytta Varm-løsning. En app på din smart-telefon gir deg alltid full kontroll over temperaturen så du kan kommer frem til ferdig oppvarmet hytte.

Digital dørlås
Ytterdør leveres med digitale dørlås. Glem nøkkelen for godt, og lås deg selv og familien inn i hytta slik det passer dere best. Velg mellom nøkkelbrikke eller PIN-kode, og med trådløs fjernkontroll kan du åpne døren fra hvor som helst
i huset.

    

Endringer og tilvalg

I henhold til Budstadsoppføringslova § 9. Endringer og tilleggsarbeid, har du som kjøper mulighet til å gjøre endringer i din hytte/leilighet. Alle endringer må meldes skriftlig til entreprenør i henhold til oppgitte frister. § 4. Justering for endringar og tilleggsarbeid gir entreprenør mulighet til å ta betalt for tilleggsarbeid/endringer.

Trybygg sine hytteløsninger er et konsept som har som mål å bygge mange like enheter av høy kvalitet, med kortest mulig byggetid. Store innkjøp gir oss gode priser hos leverandører, få endringer gir raskere byggetid.

Dette kan føre til at endringer og tilleggsarbeider vil være relativt kostbare og i mange tilfeller kan det lønne seg å gjøre dette i ettertid. Ønsker du endringer/tilleggsarbeider be om skriftlig pristilbud fra entreprenør.

Det vil være muligheter for tilvalg/oppgradering, elektrisk leveranse og eventuelle møbelpakker. Dette tas direkte med de enkelte leverandører.

Hamran Kjøkken
Om du ønsker det lille ekstra er det mulighet for oppgradering til Hamran Kjøkken. Hamran Snekker-verksted  har spesialdesignet kjøkken-løsning for Northug Sportsleiligheter. Leveres med Miele Hvitevarer. Se også hamran.no

    

    

Disponering av arealer

Det er mange begreper som brukes for å beregne arealer i en bolig. Vi har valgt å forholde oss til føgende definisjoner:

BYA – Bebygd areal, målt på ytterveggens utside og inkluderer takoverbygg.

BRA – Bruksareal, summen av det arealet i en bolig som ligger innenfor ytterveggene. Innvendige skillevegger inngår i bruksarealet. Det skal være minimum 1,9 meter fri takhøyde.

Hems – Gulvareal lavere enn 1,9 meter takhøyde

Alle opplysninger som fremkommer i salgsmateriell er gitt med forbehold om rett til endring som kan være hensiktsmessig eller nødvendig for å gjennom­føre byggeprosjektene. Bilder er ment som illustrasjoner og ikke alltid identisk med leveranse.  For konkret leveranse, se detaljert leveranse­beskrivelse for aktuelt prosjekt.