Standard  

Utvendig materialer

Våre hytter bygges i isolert bindingsverk og har dobbelfalset rettkantet kledning, behandlet med jernvitrol utvendig.  Rundt dører og vinduer er det ingen utpreget omramming, men kledning med innforing og vannbrett. Dette gir hytten et moderen utsende.

Overflater innvendig

Innvendige vegger og tak leveres med behandlet slettpanel og gulv med slitesterk eikeparkett. I gang, på baderomsgulv og vegg legges gråsorte skiferfliser. Materialvalget skaper et lunt loung miljø.

Innredninger

Kjøkken med slette fronter gir et rent og moderne utrykk.
Om du ønsker det lille ekstra er det mulighet for oppgradering til Hamran kjøkken spesialdesignet for våre hytter. Se også hamran.no 

Tekniske løsninger

Alle tekniske føringer legges i størst mulig grad skjult. Elektrisk gulvvarme i gang og på bad. LED belysning med dimmer i alle rom. Ring Hytta Varm-løsning, ytterdør leveres med digitale dørlås.

Det vil være muligheter for tilvalg/oppgradering og eventuelle møbelpakker.

SLIK KJØPER DU HYTTE eller LEILIGHET AV Ecohytter

VISNING

De fleste av våre kjøpere har startet med visning hos Ecohytter i Lillestrøm. Visning avtales individuelt, gjerne på ettermiddag / kveld om det passer best. Her gjennomgår vi det aktuelle prosjektet/hytta og dere kan se på materialprøver, bilder mm.

Vi gjennomfører også visning på tomt som annonsert, eller individuelt etter avtale. Det er også mulighet for befaring på hytter/leiligheter som vi har solgt og som er ferdig bygget.

RESERVASJONSKONTRAKT

Ved signering av reservasjonskontrakt er du som kunde sikret den aktuelle hytta og tomta til avtalt pris. Reservasjonskontrakt er bindene for begge parter når finansieringsbevis er fremlagt og 10% av tomteverdi er innbetalt. Om ikke annet er avtalt innbetales 10% innen ti dager etter signering av reservasjonskontrakt. 

FINANSIERINGSBEVIS

Finanstilsynet og banker har innført nye retningslinjer i forhold til lån. Vi ønsker derfor at alle interessenter avklarer finansiering/fremskaffer finansieringsbevis. 

KLIENTKONTO

10 % av tomteverdi innbetales til klientkonto hos oppgjørsmegler. Oppgjørsmegler sørger for overskjøting av tomt så snart endelig kontrakt og oppgjør for tomt er klart. 

KONTRAKT & BYGGEMØTE

Kontrakts- og byggemøte gjennomføres med entreprenør for hytta. 

Man går da igjennom alle detaljer og foretar de tilvalg og endringer som er aktuelle for valgte hytte. Det benyttes en norsk standard kontrakt (byggblankett 3425). 

180 DAGERS BYGGING

Det kontraktfestes at hytta er klar for overtakelse senest 180 dager etter at byggegropa er klargjort på tomta og kontrakt med vedlegg er signert. 

Entreprenøren innehar de nødvendige forsikringer og stiller 10 % garanti (§12) i byggeperioden. Det er Bustadoppføringsloven som er gjeldende for byggingen av hytter. 

Det blir fakturert etter framdrift i byggingen. Byggeleder styrer alt i byggeperioden slik at dere som kunde ikke trenger å tenke på noe. 

OVERTAKELSE

På overtakelsen går dere nøye igjennom hytta sammen med entreprenør. Eventuelle feil og mangler blir notert. Dette gjøres for å kvalitetssikre at hytta er i henhold til avtale. Overtakelsesprotokoll signeres. Det stilles 5 % garanti i 5 år etter overtakelsen. 

1 ÅRS BEFARING

Ett år etter overtakelse kommer entreprenør på befaring. Eventuelle feil og mangler som har oppstått utbedres. Garantien på 5 % vil fremdeles gjelde i ytterligere fire år.

Fordeler med ny hytte eller leilighet 

FØRSTEMANN TIL MØLLA

Vi selger til faste priser uten noen form for budrunde. 

VERDISTIGNING I BYGGEPERIODE

Fra du signerer reservasjonskontrakt til hytte/leilighet står ferdig vil de fleste oppleve en fin prisoppgang på boligen.

LAVERE OMKOSTNINGER

Du betaler 2.5 % i dokumentavgift til staten kun av tomteverdien, ikke av prisen på hytta/leiligheten. På brukte hytter/leiligheter betales det 2.5 % dokumentavgift av hele kjøpesummen. 

GOD ISOLERING

Alle hytter/leiligheter bygges etter TEK17 og leveres med gjeldende krav til isolasjon og u-verdier i vegger, golv, tak, vinduer og dører. Dette medfører lavere kostnader til fyring.

LITE BEHOV FOR VEDLIKEHOLD

Nye hytter/leiligheter krever et minimum av vedlikehold.

PERSONLIG PREG

Muligheter for endringer og tilvalg gir deg mulighet til å sette ditt personlige preg på hytta/leiligheten. 

GOD INVESTERING

Å kjøpe en fritidsbolig er først og fremst investering i familie og fritid. I tillegg har det over tid, vist seg å være en gunstig investering rent økonomisk. Ønsker du en ekstra avkasting er utleie av fritidsbolig når du selv ikke bruker den, en fin mulighet.