Trybygg AS

Trybygg har siden oppstarten i 2015 utviklet, markedsført, solgt og levert nærmere 100 nøkkelferdige fritidshytter/leiligheter i østlandsområdet. Frem til 2020 har vi omsatt fritidsboliger for over 200 MNOK

Trybygg er en eiendomsutvikler, primært i det norske fritidsmarkedet. I samarbeid med grunneiere regulerer og vi tomteområder og selger nøkkelferdig hytter og leiligheter som vi selv utvikler sammen med arkitekt.

Vi samarbeider med gode, ofte lokale entreprenører, som leverer hytter med god håndverksmessig utførelse av høy kvalitet. Effektiv produksjon av flere like enheter gir oss muligheten til å levere kvalitetshytter til konkurransedyktige priser.

 

Hans Bakker er daglig leder og ansvarlig for utvikling, markedsføring og salg av alle våre prosjekter. Hans er utdannet ved Høgskolen i Lillehammer og har jobbet over 20 år med utvikling, markedsføring og salg av fritidsboliger i inn og utlandet.

Thomas Aas er ansvarlig for tilrettelegging av tomter og følger opp byggeprosessen med utførende entreprenør. Thomas er utdannet eiendomsmegler og har jobbet 12 år som megler – daglig leder. De siste årene har Thomas drevet med utvikling og gjennomføring av flere boligprosjekter i Oslo og på fjellet.

Hans Bakker
Trybygg AS